panelarrow

Företag, Personal och enkät

Allt för företag och personal

Hög tid att renovera företagets kök och lunchrum

Det finns väl inget som har ifrågasatt företagets roll och utformning i arbetslivet mer än vad pandemin har gjort. Från att vi tidigare gått till arbetsplatsen varje dag så har hemarbete blivit ett högst påtagligt alternativ för många idag. Det har ytterligare skapat högre krav på ditt företags utformning utifrån de anställdas behov och önskningar.

En arbetsplats att uppskatta

Vi spenderar enligt framtagen statistik ungefär 1 482 timmar om året i faktisk arbete per sysselsatt (under 2020). Som företagare blir det viktigare och viktigare att erbjuda dina anställda en trivsam och stimulerande miljö att arbeta i. Inte bara själva arbetsplatsen utan även de andra lokalerna som används av alla. Ett trevligt sätt är att be din personal att komma med idéer och smakråd innan du startar själva renoveringen. På så sätt ökar du engagemanget och intresset för ditt företag bland dina anställda.

Hållbar renovering med hjälp av sten

Du kan skapa en arbetsmiljö som ökar produktiviteten med några enkla medel. Här hittar du hållbara och slittåliga material som passar perfekt till lokaler såsom kök och lunchrum. Du har ett stort urval att välja emellan, alltifrån natursten och marmor till traditionell kakel och klinker och inredning.

Comments are closed.