panelarrow

Företag, Personal och enkät

Allt för företag och personal

Hitta bra hjälpmedel för industri

Letar ert företag efter bra digitala hjälpmedel för att mäta era processer? Det kan vara svårt att hitta just det ni behöver. Antingen är lösningen för dyr eller för osmidig. Men här finns möjligheter att hitta hjälp för din industri.

Snabb datahantering med digitala system

Kanske anser ni att ert system är bra nog. Det har många år på nacken och har fungerat bra hittills. Men digitaliseringen sprider sig i samhället och fler och fler av era konkurrenter håller på att gå om er för att de kan rapportera sina mätningar till kunderna snabbare och har koll på sina produkters kvalitet. Dessutom använder de sin smartphone vid utvärderingen och blir mer rörliga. Ökad flexibilitet och snabbare svar till kunderna är en fördel för företagen.

Noggranna mätningar med rätt utrustning

När ni sorterar virke är det viktigt att följa de normer som finns. I reglerna ställs även krav på rätt märkning av träet. Dessa regler är gemensamma i Europa och industrin måste kunna visa att de följer kraven. Därför är det en stor hjälp om ert företag har en utrustning som på ett snabbt och smidigt sätt uppfyller de villkor som myndigheterna ställer på just träkvaliteten.

Comments are closed.