panelarrow

Företag, Personal och enkät

Allt för företag och personal

Använda enkäter på event

Under tiden ett event pågar går det att få massor av information, vilket kan vara mycket intressant och mycket användbart för, bland andra, arrangörerna av eventet. På senare tid finns det mängder av applikationer för undersökningar, de flesta är webbaserade enkäter online och nås från mobila enheter av alla typer, som kan vara skräddarsydda för varje operativsystem, antingen Android eller IOS. Genom denna teknik kan resultaten erhållas i realtid.

Dessa enkäter online används för att erhålla just den information som arrangören av eventet eller enkäten vill ha av deltagarna, antingen före, under eller efter eventet. Om enkäten genomförs innan eventet kan gästerna tillfrågas om deras åsikter gällande ett visst ämne: en meny, ett tema, en artist, för att skapa ett mer anpassat event. Om undersökningen utförs under evenemanget kan frågor också ställas som erbjuder omedelbara lösningar.

Lätt att engagera

Det är lätt att engagera människor i denna typ av enkäter, nu när dessa är fullt tillgängliga direkt i deltagarnas händer genom sina smarta telefoner eller tablets. Efter att ha avslutat ett event är det viktigt att få feedback av de gäster som har bidragit med sina åsikter, vad de tyckte om de allmänna och de särskilda frågorna. Till exempel, deras uppfattning gällande talen, ordförarna, musiken, scenariot, cateringen och så vidare.